Rybí polévka z mlíčí s praženou krupicí

Suroviny

20 g másla
25 g krupice
150 g celeru, mrkve, petržele
50 g kapusty
150 g květáku
150 g kapří mlíčí
3 lžíce mléka
1 žloutek
na špičku nože pepře nebo zázvoru
pažitka



recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si dáme vařit osolenou vodu na polévku (asi 2 litry). Očistíme a nakrájíme si všechnu zeleninu a na pánvi na kousku másla si usmažíme do růžova větší krupici. Mlíčí také opláchneme, osušíme a nakrájíme na menší kousky. Do vařící vody vložíme zeleninu, mlíčí a upraženou krupici a vaříme asi 25 minut. Na závěr přidáme do polévky žloutek rozmíchaný s trochou mléka a mletým pepřem (nebo zázvorem). Polévku posypeme na talíři nasekanou pažitkou. Jako vložku do této polévky můžeme použít i na másle osmaženou nakrájenou žemli (polévka je potom vydatnější).

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,812x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rybí polévka z mlíčí s praženou krupicí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist