Jehněčí hřbet na česneku

Suroviny

800 g jehněčího hřbetu
60 g cibule
sůl
20 g česneku
12 g hladké mouky
40 g sádla

recept nemá fotografii

Postup

Jehněčí maso dobře omyjeme, odblaníme, částečně odstraníme lůj a osušíme. Česnek oloupeme, prolisujeme, smícháme se solí a touto česnekovou směsí potřeme ze všech stran maso. Na rozehřátém sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a maso na ní prudce opečeme. Maso podlijeme vodou a v troubě vyhřáté na 190 stupňů upečeme doměkka. Při pečení občas kontrolujeme, maso poléváme vypečenou šťávou a případně podlijeme teplou vodou. Měkké maso vyjmeme na nahřátou mísu, šťávu částečně vysmahneme a zapráíme moukou. Dobře provaříme, hotovou omáčku přecedíme a podle chuti dosolíme. Maso nakrájíme a přelijeme omáčkou. Podáváme se špenátem a bramborovými knedlíky nebo s noky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,352x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí hřbet na česneku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist