Buchta straciatela

Suroviny

250 g pískového cukru
400 g polohrubé mouky
10 lžic oleje
300 ml sodovky
1 prášek do pečiva
sníh ze 3 bílků
1 čokoláda na vaření, nahrubo nasekaná
Na polevu:

1 čokoláda na vaření
5 dkg omegy
1 lžíce jakékoliv nugety



recept nemá fotografii

Postup

Suroviny na buchtu kromě bílků a čokolády ušleháme ve šlehači, lehce vmícháme sníh a sekanou čokoládu. Pečeme na vymazaném a vysypaném plechu. Po vychladnutí buchtu polijeme čokoládovou polevou, kterou připravíme rozpuštěním výše uvedených surovin na polevu ve vodní lázni. (Pro nezasvěcené - na přípravu polevy ve vodní lázni stačí dva kastrolky, jeden větší, do kterého dáme vodu a jeden menší, do kterého dáme suroviny na čokoládovou polevu a vložíme ho do většího kastrolku s vodou. Zahříváme a mícháme, až je poleva hladká a lesklá.)
Poznámka:
Buchta je výborná, rychlá a dobře se spotřebují zbylé bílky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,813x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Buchta straciatela


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist