Pomerančová kuřecí prsíčka

Suroviny

4 ks kuřecích prsíček
2 pomeranče
1 lžíce sojové omáčky
2 lžíce oleje
3 stroužky česneku
olej na osmažení
4 listy hlávkového salátu


recept nemá fotografii

Postup

Kuřecí prsíčka opláchneme, osušíme a podélně rozkrojíme, aby nebyla příliš vysoká a dobře se propekla. Velmi lehce je naklepeme paličkou na maso. Z jednoho pomeranče vymačkáme šťávu a smícháme ji s olejem, sojovou omáčkou a prolisovaným česnekem. Do této marinády vložíme připravené kousky kuřecích prsíček a necháme v chladnu marinovat nejméně dvě hodiny (ale ještě lépe přes noc). Kousky masa během marinování krásně zkřehnou a nasají marinádu. Před podáváním je stačí po obou stranách krátce osmažit na rozpáleném oleji. Jako příloha se hodí brambory, hranolky či rýže. Talíř ozdobíme hlávkovým salátem a kolečky pomeranče.
Poznámka:
Jde o jednoduché a rychlé jídlo, nejvíce času zabere příprava přílohy.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,374x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pomerančová kuřecí prsíčka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist