Zeleninová kaše - od ukončeného 4. měsíce
Suroviny
Rýžová kaše Hami, množství dle žádané hustoty
Hami první lžička mrkev nebo brokolice či vařená zelenina dle chuti a sezony
1 lžička olivového oleje
100ml zeleninového nebo kuřecího vývaru
20g drůbežího masa
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Rýžovou kaši smícháme s vývarem, přidáme zeleninu a lžičku olivového oleje, můžeme přidat i maso a nahrubo rozmixujeme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 4 563x
Hodnocení receptu:
5,17 (počet: 6)
5,17
6
10
![Počet hodnotících uživatelů: 6 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Zeleninová kaše - od ukončeného 4. měsíce
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!