Zeleninová kaše - od ukončeného 4. měsíce
Suroviny
Rýžová kaše Hami, množství dle žádané hustoty
Hami první lžička mrkev nebo brokolice či vařená zelenina dle chuti a sezony
1 lžička olivového oleje
100ml zeleninového nebo kuřecího vývaru
20g drůbežího masa

Postup
Rýžovou kaši smícháme s vývarem, přidáme zeleninu a lžičku olivového oleje, můžeme přidat i maso a nahrubo rozmixujeme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 4,381x
Hodnocení receptu:
5.17 (počet: 6)
5.17
6
10

Komentáře receptu Zeleninová kaše - od ukončeného 4. měsíce
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!