Makrely na víně

Suroviny

800 g makrel
100 g žampionů
2 lžíce hladké mouky
200 ml bílého vína
4 lžíce olivového oleje
1 lžička provensálského koření
mletý bílý pepř
sůl



recept nemá fotografii

Postup

Očištěné porce makrel osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Opečeme je po obou stranách na rozpáleném oleji. Ve zbylém výpeku orestujeme žampiony (oloupané a nakrájené na silnější plátky) a posypeme je provensálským kořením. Potom přilijeme víno a krátce podusíme. Nakonec vložíme zpět ryby a necháme vše společně ještě 5 minut podusit. Podáváme s bagetou, ozdobíme plátky citronu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,325x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Makrely na víně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist