Polévka na divoko
Suroviny
3 kuřecí skelety
sůl
tymián
bobkový list
nové koření
3 kuličky jalovce
mrkev
celer
petržel
cibule
mouka
2 žemle

Postup
Kuřecí kostry uvaříme v osolené vodě, vyjmeme, necháme trochu zchladnout a maso obereme. Vývar procedíme. Kořenovou zeleninu a cibuli očistíme a nahrubo nastrouháme. Do hrnce dáme rozehřát sádlo, na kterém osmažíme kořenovou zeleninu společně s kořením a cibulí. Přidáme obrané a nakrájené maso z kuřecích skeletů, zalijeme vývarem a asi 15 minut provaříme. Žemli nakrájíme na kousky a osmažíme na kousku másla nebo na lžíci sádla. Posypeme jí až polévku nalitou do talíře.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,693x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Polévka na divoko
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!