Polévka na divoko

Suroviny

3 kuřecí skelety
sůl
tymián
bobkový list
nové koření
3 kuličky jalovce
mrkev
celer
petržel
cibule
mouka
2 žemle

recept nemá fotografii

Postup

Kuřecí kostry uvaříme v osolené vodě, vyjmeme, necháme trochu zchladnout a maso obereme. Vývar procedíme. Kořenovou zeleninu a cibuli očistíme a nahrubo nastrouháme. Do hrnce dáme rozehřát sádlo, na kterém osmažíme kořenovou zeleninu společně s kořením a cibulí. Přidáme obrané a nakrájené maso z kuřecích skeletů, zalijeme vývarem a asi 15 minut provaříme. Žemli nakrájíme na kousky a osmažíme na kousku másla nebo na lžíci sádla. Posypeme jí až polévku nalitou do talíře.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 585x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Polévka na divoko


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist