Karamelová poleva
Suroviny
180 g moučkového cukru
voda

Postup
Čtvrtinu dávky cukru vložíme na pánvičku a za stálého míchání upražíme světle červený karamel. Zalijeme jej třemi lžícemi vody a za stálého míchání rozvaříme, až vznikne hladký krém. Vlijeme jej do prosátého moučkového cukru a pilně mícháme, až je poleva hladká a lesklá. Podle potřeby přidáme ještě lžičku vody.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,156x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Karamelová poleva
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!