Kuřecí játra s mrkví

Suroviny

500 g kuřecích jater
100 g mrkve
100 g celeru
50 g másla
3 lžíce oleje
sůl
pepř
3 lžíce kečupu
100 g šunkového salámu

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si očistíme celer a mrkev a nakrájíme je na jemné nudličky (můžeme také nastrouhat na hrubém struhadle). Zeleninu dáme do kastrolku, osolíme, přidáme kousek másla, podlijeme trochu vodou a dusíme pod pokličkou asi 10 minut. Mezitím si opláchneme játra, necháme je okapat a nakrájíme je na menší kousky. Na větší pánvi si rozpálíme olej a játra na něm rychle orestujeme. Potom přidáme šunkový salám nakrájený na proužky, podušenou zeleninu a kečup. Osolíme a opepříme, lehce promícháme a chvíli ještě společně prohřejeme. Podáváme s rýží, bramborem, ale i s hranolky. Doplníme čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem.
Poznámka:
Rychlé, finačně nenáročné.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,808x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuřecí játra s mrkví


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist