Kuřecí játra s mrkví
Suroviny
500 g kuřecích jater
100 g mrkve
100 g celeru
50 g másla
3 lžíce oleje
sůl
pepř
3 lžíce kečupu
100 g šunkového salámu
Postup
Nejdříve si očistíme celer a mrkev a nakrájíme je na jemné nudličky (můžeme také nastrouhat na hrubém struhadle). Zeleninu dáme do kastrolku, osolíme, přidáme kousek másla, podlijeme trochu vodou a dusíme pod pokličkou asi 10 minut. Mezitím si opláchneme játra, necháme je okapat a nakrájíme je na menší kousky. Na větší pánvi si rozpálíme olej a játra na něm rychle orestujeme. Potom přidáme šunkový salám nakrájený na proužky, podušenou zeleninu a kečup. Osolíme a opepříme, lehce promícháme a chvíli ještě společně prohřejeme. Podáváme s rýží, bramborem, ale i s hranolky. Doplníme čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem.
Poznámka:
Rychlé, finačně nenáročné.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,220x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Kuřecí játra s mrkví
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

