Vepřové ragú nadivoko
Suroviny
500 g vepřového masa (ramínko)
olej
kousek celeru
1 mrkev
1 petržel
1 cibule
mletý pepř
1/2 lžičky mletého nového koření
tymián
1 bobkový list
250 ml červeného vína
2 lžíce kečupu
1 lžíce hladké mouky

Postup
Vepřové maso nakrájíme na stejné velké kostky. Na oleji zpěníme zeleninu nakrájenou na nudličky nebo drobné kostičky, přidáme cibuli a vše osmahneme. Potom vmícháme nakrájené maso a krátce opečeme po všech stranách. Potom vše podlijeme polovinou vína a trochou vody, přidáme koření, zamícháme a pomalu dusíme až maso téměř změkne. Občas zkontrolujeme a podle potřeby podléváme. Nakonec přidáme kečup a mouku rozmíchanou v troše vody, promícháme a necháme provařit. Naposledy vmícháme zbylé víno a prohřejeme. Podáváme s rýží, houskovými knedlíky či těstovinami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,907x
Zdroj: ceskahospodynka.cz

Komentáře receptu Vepřové ragú nadivoko
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!