Kapr na kari

Suroviny

4 porce kapra
hladká mouka na obalení
sůl
olej
1 cibule
kari koření
3 lžíce bílého vína
mletý pepř
3 lžíce rajčatového protlaku
zelená petrželka
citrón na ozdobení

recept nemá fotografii

Postup

Připravené osušené porce kapra s kůží osolíme a obalíme po všech stranách v hladké mouce. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, vmícháme kari koření a jakmile zpění, odstavíme pánev na chvíli ze zdroje tepla. Přidáme bílé víno, promícháme a necháme ještě asi 3 minuty odpočinout. Potom vmícháme pepř, kečup a nasekanou zelenou petrželku, do směsi vložíme porce kapra a necháme je v ní půl hodiny proležet. Během této doby je jednou obrátíme. Poté porce kapra vyjmeme a necháme okapat. V pánvi si rozpálíme olej a rybí porce na něm po obou stranách opečeme. Podáváme s bramborovou kaší nebo opékanými brambory a zeleninovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,765x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapr na kari


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist