Zvěřina na zelenině

Suroviny

800 g masa ze zvěřiny (např. srnčí kýta)
200 g slaniny
6 menších brambor
6 malých cibulek
2 mrkve
2 petržele
1 celer
250 ml červeného vína
6 stroužků česneku
1 bujonová kostka
6 kuliček jalovce
6 kuliček nového koření
2 bobkové listy
mletý pepř
sůl
olej

recept nemá fotografii

Postup

Zvěřinu očistíme od tuku, odblaníme, osolíme, prošpikujeme částí slaniny a potřeme prolisovaným česnekem. Maso opečeme po všech stranách na oleji se zbylou slaninou, kterou jsme nakrájeli na kostičky. Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev a petržel a celer nakrájený na kostičky, koření, celé cibulky a na kolečka nakrájené brambory. Podlijeme vývarem z bujonové kostky a pečeme v troubě za občasného přelévání červeným vínem a vypečenou šťávou. Po upečení zvěřinu nakrájíme na plátky, obložíme zeleninou a podáváme s chlebem. A sklenkou červeného vína.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,927x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zvěřina na zelenině


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist