Vepřové kotlety plněné zeleninou a sýrem

Suroviny

1 silnější vepřové kotlety bez kosti
40 g brambor
40 g mrkve
40 g mraženého hrášku
30 g pórku
40 g růžičkové kapusty
80 g cibule
40 g sýra eidam
50 g stolního oleje
20 g strouhanky
30 g sojové omáčky
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Vyšší vepřové kotlety z boku prořízneme a vytvoříme kapsu. Všechnu zeleninu očistíme a nakrájíme ji na malé kostičky. Cibuli dáme stranou, k ostatní zelenině přidáme propláchnutý hrášek nastrouhaný sýr, strouhanku, sojovou omáčku a sůl. Zeleninovou směs promícháme a naplníme jí připravené kotlety. Otvory spojíme párátkem nebo jehlami na závitky a kotlety po obou stranách opečeme v rozpáleném oleji. Vyjmeme je a na zbylém oleji osmažíme drobně nakrájenou cibuli, zalijeme ji vodou nebo vývarem a necháme chvíli povařit. Potom vložíme opečené kotlety a pod pokličkou zvolna dusíme do měkka. Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými brambory a například se salátem z červené řepy.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,136x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové kotlety plněné zeleninou a sýrem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist