Roštěná na houbách
Suroviny
hovězí nebo roštěnky
cibule
olej
houby (buď směs nebo žampióny)
pepř, sůl
zázvor nebo sl. paprika
mletý kmín
voda nebo vývar
masox




Postup
Cibuli nechat osmažit do zlatova, přidá se maso (nakrájené buď na kostičky nebo na plátky), až se maso "opeče" tak se přidají houby, sůl, pepř, mletý kmín, trochu zázvoru nebo sl. papriky, voda nebo vývar a nechá se to dusit, nejlépe v tlakáči. Když je maso měkké, přidá se masox, voda a nechá se přejít varem a zahustí se to moukou s vodou nebo jíškou a znova se to nechá přejít varem.
Do hotové omáčky se může na talíř podávat nastrouhaná okurka smíchaná s nastrouhaným vajíčkem natvrdo
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 14,539x

Komentáře receptu Roštěná na houbách
anonym: | Friday, January 13, 2017 |
kolik masa 20 dkg nebo 200 kg ??? |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!