Vepřové medailonky v rozinkovém těstíčku

Suroviny

400 g vepřové panenky nebo kýty
sůl
hladká mouka
1-2 vejce
125 ml světlého piva
polohrubá mouka
asi 50 g rozinek
olej na smažení

recept nemá fotografii

Postup

Rozinky namočíme do piva. Z masa nakrájíme kousky – medailonky o váze asi 25 – 30 g, zlehka je naklepeme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Do piva s rozinkami přidáme rozšlehaná vejce a polohrubou mouku, promícháme a vytvoříme těstíčko. V něm namáčíme kousky masa a smažíme je na rozpáleném oleji dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými brambory. Na talíři doplníme listem hlávkového salátu a plátkem pomeranče.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,002x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové medailonky v rozinkovém těstíčku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist