Maso paní sládkové

Suroviny

400 g vepřového masa z kýty nebo plece
3 lžíce sádla
1 velká cibule
sůl
drcený kmín
oregano
hladká mouka
100 g paprikované klobásy (čabajská, dunajská)
světlé pivo

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na drobnější kostičky. Cibuli oloupeme, rozkrojíme na polovinu a nakrájíme na půlkolečka. V kastrolu rozpálíme sádlo, opečeme na něm cibuli do zlatova a přidáme nakrájené maso. Osolíme, okořeníme a ve vlastní šťávě dusíme téměř doměkka. Ke konci dušení přidáme oloupanou a na plátky nakrájenou klobásu, lehce vše zaprášíme hladkou moukou, osmahneme a poté zalijeme pivem. Promícháme a necháme ještě asi 10 – 15 minut provařit. Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,524x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Maso paní sládkové


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist