Pražský flamendr

Suroviny

400 g zadního hovězího masa
3 lžíce sádla nebo oleje
1 lžíce kečupu
200 g cibule
200 g paprik
pivo
sůl
mletá sladká paprika
česnek
drcený kmín

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli oloupeme a asi dvě třetiny jemně nakrájíme. V kastrolu rozpálíme sádlo (olej) a cibuli na něm osmahneme dozlatova. Přidáme drobně nakrájené hovězí maso (nejlépe na nudličky), osolíme a krátce opečeme. Jakmile maso pustí vlastní šťávu, přidáme mletou papriku (množství podle chuti), prolisovaný česnek (2-4 stroužky), kmín a lžíci kečupu. Promícháme, podlijeme pivem a dusíme téměř doměkka. Ke konci přidáme jemně nastrouhaný zbytek cibule a nakrájené papriky (hezké jsou různobarevné). Ještě chvíli společně dusíme, nezahušťujeme. Podáváme s pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,267x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pražský flamendr


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist