Bublanina s kefírem

Suroviny

150 g hladké mouky
150 g polohrubé mouky
1 balíček kypřicího prášku
80 g másla
150 g moučkového cukru
3 vejce
200 ml kefíru
vanilkový cukr
600 g ovoce (čerstvého, zmraženého)

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si rozpustíme máslo a necháme ho zchladnout. Do nádoby na šlehání nalijeme kefírové mléko, přidáme moučkový a vanilkový cukr, celá vejce a vše šleháme asi 2 minuty. Poté nalijeme do mísy, kde máme oba druhy mouky smíchané s práškem na pečivou a promícháme. Vlijeme do formy vytřené tukem a vysypané hrubou moukou, poklademe ovocem a pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů C.
Poznámka:
Rychlé a jednoduché. Na tento moučník lze dobře využít zmrazené drobnější ovoce.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,417x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bublanina s kefírem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist