Pečený losos

Suroviny

1 kg lososa
250 g cibule
sůl
pepř
150 g másla

recept nemá fotografii

Postup

Lososa vykucháme, zbavíme hlavy a ploutví, opláchneme a osušíme. Důkladně ho uvnitř i na povrchu osolíme a opepříme. Na hřbetě ho několikrát nakrojíme a do těchto otvorů vsuneme plátky cibule. Takto upravenou rybu vložíme do pekáče, kam jsme dali lístečky másla, část másla položíme i na rybu. Obložíme zbytkem nakrájené cibule. Pečeme v troubě po dobu asi 30 až 45 minut. Podáváme s bramborem (vařeným, opečeným) a zeleninou. Zajímavou přílohou jsou fazolové lusky s mrkví, obojí dušené na másle.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,360x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pečený losos


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist