Šalvějové brambory

Suroviny

15 ks brambor
lístky čerstvé šalvěje
olivový olej na potření
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Brambory očistíme a uvaříme tak, aby nebyly úplně dovařené. Vodu slijeme, brambory necháme vychladnout. Potom každou bramboru asi do poloviny nařízneme a do řezu vložíme lístek šalvěje. Brambory osolíme, potřeme olejem a každou zvlášť zabalíme do alobalu. Takto připravené brambory necháme v chladnu odležet. Poté je grilujeme po dobu 10 – 15 minut. Podáváme je jako přílohu například ke grilovanému masu.
Poznámka:
Při otvírání alobalu dáváme pozor na horkou páru!

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,544x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Šalvějové brambory


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist