Medové kuře na grilu
Suroviny
1 kuře
1 pomeranč
šťáva z poloviny citronu
200 g rajčatového pyré
2 lžíce medu
sůl
pepř
omáčka Tabasco

Postup
Z důkladně omytého pomeranče nastrouháme kůru a vymačkáme šťávu. Obojí smícháme s medem, rajčatovým pyré a citronovou šťávou a vše asi 10 minut povaříme. Poté marinádu osolíme, opepříme, přimícháme tabasco a necháme ji vychladnout. Porce kuřete opláchneme, osušíme a vložíme do marinády. Nádobu zakryjeme pokličkou a uložíme do chladničky. Kuře necháme marinovat přes noc. Grilujeme na olejem potřeném roštu, občas obracíme a porce kuřete potíráme marinádou. Podáváme s bramborem a oblohou z čerstvé zeleniny.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,919x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Medové kuře na grilu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!