Kozí brada

Suroviny

1 kapusta
100 g slaniny
1 cibule
česnek podle chuti
sůl
houbové koření (Avocado)
sůl
brambory
klobása
kmín
2 lžíce hladké mouky
70 g másla

recept nemá fotografii

Postup

Listy kapusty opláchneme, silné košťály vykrojíme a listy nakrájíme na silnější proužky. Brambory očistíme, nakrájíme na kostičky o straně asi 1,5 cm a vhodíme je do vařící osolené vody s kmínem. Na pánvi rozpustíme tuk, osmahneme na něm na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme mouku a připravíme si tak světlou cibulovou jíšku. Když jsou brambory poloměkké, přidáme jíšku rozmíchanou ve vodě, nakrájenou kapustu, rozpuštěnou slaninu, klobásu nakrájenou na kolečka, houbové koření a prolisovaný česnek. Všechno společně dobře provaříme. Polévka je poměrně hustá a vydatná.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,552x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kozí brada


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist