Desetiminutová polévka
Suroviny
1 sáček Chalupářské polévky Maggi
kousek celeru + celerová nať
100 g uzeného bůčku
1 vejce

Postup
Chalupářskou polévku připravujeme podle návodu na obalu. Navíc však přidáme nahrubo nastrouhaný celer, na kostičky nakrájený uzený bůček a v závěru rozšlehané vejce a nasekanou celerovou nať. Polévka je chutná, díky uzenému bůčku i vydatná.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,015x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Desetiminutová polévka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!