Čínský zelný salát

Suroviny

600 g hlávkového zelí
50 g černých hub
100 g kapie
2 lžíce octa
1 lžíce cukru
3 malé chilli papričky
6 zrnek jamajského pepře
3 lžíce oleje
špetka zázvoru
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Hlávku zelí rozkrojíme, zbavíme košťálu a nakrájíme na hrubší kostičky. V sítu zelí ponoříme do vařící vody, krátce ho spaříme, vyjmeme, necháme okapat a vychladnout. Přidáme k němu na menší kousky nakrájené černé houby a nakrájenou kapii. Ocet, cukr, 1 lžíci oleje a špetku zázvoru společně promícháme a nalijeme na nakrájené suroviny. Chilli papričky hrubě nakrájíme a společně s jamajským pepřem je osmahneme na rozpáleném oleji. Tento olej pak přecedíme do zelného salátu. Vše dobře promícháme a uložíme do chladna. Asi po hodině můžeme salát podávat.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,999x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Čínský zelný salát


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist