Mls z lososa

Suroviny

400 g filetů z lososa
3 lžíce citronové šťávy
3 lžíce olivového oleje
1 lžíce plnotučné hořčice
sůl
mletý černý pepř
majoránka
tymián
bazalka
4 feferonky
čerstvá zelenina na ozdobení
plátek citronu

recept nemá fotografii

Postup

Lososové filety nakrájíme na kostky asi 2x2 cm a vložíme je do marinády smíchané z citronové šťávy, olivového oleje, hořčice, soli a koření. Necháme je v chladnu marinovat alespoň hodinu, ale můžeme marinovat i do druhého dne. Poté si nakrájíme feferonky na tenká kolečka, v pánvi rozpálíme malinko oleje (na teflonovou nemusíme dávat žádný) a kousky marinovaného lososa s kousky feferonek rychle opečeme. Podáváme s čerstvou zeleninou a pečivem.
Jinou, trochu náročnější, ale zato efektnější variantou je příprava špízu. Marinované kousky rybího masa napichujeme na špejli či jehlu střídavě s kousky feferonek a třešňových rajčat. Při grilování obracíme. Hotové pokapeme citronem a podáváme také s čerstvou zeleninou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,219x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Mls z lososa


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist