Pečený stejk po virginsku

Suroviny

1 kg zadního hovězího masa v celku
2 lžíce oleje
1 velká cibule
150 ml ostrého kečupu
50 ml octa
200 ml vody
1 lžíce cukru
1 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce worcesterské omáčky
sůl
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Maso opláchneme a osušíme. V menší nádobě smícháme kečup, vodu, ocet a worcesterskou omáčku, přidáme drobně nakrájenou cibuli, hořčici, osolíme a opepříme a znovu důkladně promícháme. V kastrolu si rozehřejeme olej, hovězí maso na něm po všech stranách rychle opečeme a zalijeme připravenou omáčkou. Kastrol přikryjeme pokličkou a dáme péct do trouby. Pečeme ve středně vytopené troubě asi 2 hodiny (záleží na kvalitě použitého masa). Během pečení kontrolujeme a je-li třeba, podlijeme vodou. Hotovou pečeni necháme po vyjmutí z trouby trochu „odpočinout“, poté ji nakrájíme na plátky, přelijeme omáčkou a podáváme s bramborem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,064x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pečený stejk po virginsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Domácí sekaná

Nejlepší recepty na domácí sekanou na Receptnajidlo.cz

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist