Holandské řízky
Suroviny
500 g mletého masa, nejlépe vepřové
200 - 300 g strouhaného sýra - cihla
2 dl mléka (cca půl hrnku)
sůl, pepř




Postup
Vše se důkladně promíchá a ze vzniklé hmoty se "uplácají" řízky a obalí se v klasickém trojobalu (mouka, vejce, strouhanka).
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 10,732x
Hodnocení receptu:
8.06 (počet: 31)
8.06
31
10

Komentáře receptu Holandské řízky
anonym: | Tuesday, May 20, 2008 |
Dobrá je k tomu i tatarka. | |
anonym: | Tuesday, September 4, 2007 |
Do masové směsi je velice dobré přidat několik lžíček plnotučné hořčice. Řízky jsou pak mnohem chutnější!!! |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!