Slavnostní hrášková s krůtím masem

Suroviny

1 cibule
1 lžíce másla
1 brambora
300 g mraženého hrášku
500 ml slepičího vývaru z kostky
100 g mandlových lupínků
200 ml smetany ke šlehání
100 g krůtích prsíček
1 lžíce másla
pepř
sůl
muškátový oříšek
zelená petrželka na ozdobení

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a necháme na másle zesklovatět. Bramboru také oloupeme, nakrájíme na kostky a přidáme s hráškem k cibuli. Zamícháme a po chvíli zalijeme vývarem. Vaříme přikryté pokličkou asi 10 minut. Mezitím si opražíme na teflonové pánvi bez tuku mandlové lupínky. Dotuha ušleháme smetanu a mandle do ní vmícháme. Maso nakrájíme na nudličky a na rozpuštěném másle ho opečeme do zlatova. Polévku rozmixujeme, osolíme a opepříme a ochutíme strouhaným muškátovým oříškem. Rozdělíme ji na talíře, vmícháme mandlovou šlehačku a přidáme nudličky opečeného masa. Ozdobíme zelenou petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,689x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Slavnostní hrášková s krůtím masem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist