Plněné kůzlečí žebírko

Suroviny

750 g kůzlečího žebírka, na kterém se dá nakrojit kapsa
sůl
tuk
2 cibule
rozmarýn
vývar z kostí

Nádivka:
5 žemlí
100 ml mléka
2 vejce
sůl
mletý pepř
1 lžíce vegety
3 lžíce umytých nakrájených mladých kopřiv nebo 1 lžíce
nadrobno nakrájené zelené petrželové natě
1 stroužek česneku

recept nemá fotografii

Postup

Maso nařízneme od žeber, abychom vytvoříli hlubší širokou kapsu. Tu naplníme nádivkou, zašijeme silnou nití a opečeme na rozehřátém tuku. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, maso posypeme rozmarýnem, podlijeme vývarem a pečeme ve vyhřáté troubě 100-120 minut. Podle potřeby podléváme.

Nádivka: Žemle nakrájíme, pokapeme vlažným mlékem, přidáme vejce, sůl, pepř, vegetu, rozetřený česnek a nakrájené kopřivy či petrželovou nať. Vše dobře zamícháme.

Podáváme s bramborem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,680x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Plněné kůzlečí žebírko


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist