Věnečky

Suroviny

2 sklenice vody
1 sklenice oleje, 2 sklenice hrubé mouky
6 vajec
špetka soli
tuk na plech

Krém:
1 l mléka
3 vanilkové pudinky
60 g polohrubé mouky
250 g másla
hrst moučkového cukru

recept nemá fotografii

Postup

Vodu, olej a sůl přivedeme do varu a vmícháme mouku. Za stálého míchání na mírném ohni povaříme asi 2 minuty (těsto se tím propaří). Do prochladlé směsi postupně vmícháme vejce. Těsto naplníme do sáčku a stříkáme na vymaštěný plech. Pečeme 5 minut v rozpálené troubě (během těchto 5 minut troubu neotvíráme), pak stáhmene přívod a dopečeme. Ještě teplé rozkrojíme a po vychladnutí plníme krémem nebo šlehačkou.
Na krém svaříme 1 l mléka se 3 vanikovými pudinky a 60 g polohrubé mouky a necháme vychladnout. Utřeme 250 g másla a hrst cukru a vmícháme vychladlý puding.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,110x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Věnečky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist