Urumas s kokosovou rýží

Suroviny

700 g vepřové kýty
1 větší pórek
2 stroužky česneku
1 lžička vegety
sůl
1 lžíce octa
100 g oleje
mletý pepř
¼ lžičky mletého zázvoru
(nebo 1 cm čerstvého zázvoru)
1 lžička skořice
špetka chilli koření
1 lžička červené sladké papriky
100 ml bujonu
1 lžička sojové omáčky

recept nemá fotografii

Postup

Maso si nakrájíme na větší kostky a poté na plátky o síle asi 5 mm. Vložíme ho do misky a přidáme mletý pepř, chilli koření, skořici, zázvor, lžíci octa, utřený nebo prolisovaný česnek a 3 lžíce oleje. Směs promícháme, zakryjeme pokličkou nebo fólií a necháme v chladnu několik hodin uležet. Mezitím si připravíme bujon (stačí z kostky) a přidáme do něj lžičku sojové omáčky a lžičku vegety. Očistíme si pórek a nakrájíme ho na kolečka. Zbylý olej rozpálíme a masovou směs na něm rychle osmahneme. Přidáme nakrájený pórek, lžičku mleté papriky, promícháme, zalijeme bujonem a necháme společně chvíli podusit. Podáváme s kokosovou rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,137x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Urumas s kokosovou rýží


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist