Ražniči s ananasem

Suroviny

500 g krůtího (kuřecího) masa
1 konzerva ananasu (kousky)
100 g anglické slaniny
10 žampionů
2 tenkostěnné papriky
olej
sůl
grilovací koření

recept nemá fotografii

Postup

Krůtí maso si nakrájíme na plátky, lehce naklepeme a rozkrájíme si ho na kousky, které budeme napichovat na jehly. V misce smícháme 2 lžíce oleje s grilovacím kořením a kousky masa s touto směsí promícháme. Necháme v chladnu odležet alespoň hodinu. Zatím si očistíme žampiony (mladé a čerstvé stačí otřít vlhkou houbičkou) a rozkrájíme je na silné plátky. Také velikost plátků slaniny si přizpůsobíme tak, aby odpovídala velikosti kousků masa. Očistíme a nakrájíme si i papriku. Z ananasového kompotu odcedíme šťávu. Před přípravou střídavě napichujeme připravené kousky masa, slaniny, žampionů, paprik a ananasu na jehly a takto připravené ražniči grilujeme. Potíráme ho přitom zbylým olejem s grilovacím kořením. Podáváme s bramborem a čerstvou zeleninou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,687x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ražniči s ananasem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist