Šlehaná brynza
Suroviny
150 g brynzy
4 lžíce bílého jogurtu
½ lžičky mleté papriky

Postup
Brynzu s jogurtem našleháme, přidáme mletou papriku a použijeme jako pomazánku na jednohubky. Doplníme ozdobou z čerstvé zeleniny (salátová okurka, červená paprika). Pomazánka je chuťově výrazná, přizpůsobíme tomu výběr zeleninÿ ke zdobení.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,960x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Šlehaná brynza
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!