Ryby po milánsku

Suroviny

1 kg mražených ryb
(např.mořská štika)
1 velká cibule
hladká mouka na obalení
olej na osmažení
100 ml bílého vína
1 citron
4 velká rajčata
majoránka
pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Ryby rozmrazíme, opláchneme a osušíme. Nakrájíme na kousky asi velikosti dlaně, osolíme a opepříme a po obou stranách je obalíme v hladké mouce. Očistíme si cibuli a nakrájíme ji na kostičky. Rajčata nařízneme do křížku, spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme na plátky či na osminky.
Na hlubší pánvi si rozpálíme olej a připravené kousky ryby na něm opečeme. Poté k rybám přidáme cibuli a zpěníme ji. Nakonec přidáme nakrájená rajčata, majoránku, pepř a sůl, lehce promícháme, zakryjeme pokličkou a vše dusíme, až omáčka zhoustne. Nakonec přilijeme bílé víno a krátce ještě povaříme. Podáváme s dušenou rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,068x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ryby po milánsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist