Kapr s houbami po maďarsku

Suroviny

4 porce kapra (asi 600 g)
200 g směsi čerstvých hub
1/16 litru
husté smetany
1/8 litru kyselé smetany
1/16 litru přírodního bílého vína
100 g másla
1 lžíce hladké mouky
1 cibule
zelená petržel
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Očištěné porce kapra osolíme, vložíme do pánve s rozpuštěným máslem, polijeme vínem, přidáme očištěné, oprané a na malé kousky nakrájené houby, drobně usekanou cibuli, jemně nakrájenou zelenou petrželku, opepříme a osolíme. Povrch pánve pokryjeme alobalem a v troubě do měkka podusíme. Mouku rozmícháme se sladkou i kyselou smetanou, přelijeme přes měkkou rybu a ještě krátce zapečeme. Podáváme s vařenými brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,339x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapr s houbami po maďarsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist