Ljutenica
Suroviny
1 středně velký brambor
10 stroužků česneku
2 cibule
sůl
1-2 lžíce oleje
kečup

Postup
Oloupaný brambor uvaříme do měkka a ještě horký vidličkou rozmačkáme. Česnek a cibuli oloupeme, překrájíme a protlačíme lisem. Přidáme rozmačkaný brambor, olej, hodně osolíme a s kečupem promícháme na kašovitou směs. Napěchujeme ji do skleničky, uzavřeme a necháme rozležet.
Používáme ke grilovanému nebo přírodnímu masu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,183x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Ljutenica
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.
Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.
Nejlepší recepty na domácí sekanou na Receptnajidlo.cz
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!