Plněný sýrový chléb

Suroviny

2 a 1/2 čajové lžičky droždí
3 odměrky hladké polosvětlé T650 a celozrnné žitné mouky v poměru 2:1
1/2 čajové lžičky soli
1 polévková lžíce cukru
1 polévková lžíce másla - margarínu
225 ml mléka

recept nemá fotografii

Postup

Jakmile projdou všechny hnětací cykly, vyjmeme těsto (pekárnu necháme stále běžet), rozválíme ho na málo pomoučněném vále na placku, posypeme sýrem (1 lžíce parmezánu + lze přidat např Nivu 5dkg) + 1 menší nadrobno nakrájená cibule + 1/2 lžíce oregana (ideálně čerstvého). Pak placku s náplní zarolujeme a pokusímese z ní uplácat takový kvádřík, aby šel akorát do pekárny. Vyndáme hnětací háky a dáme zpátky do pekárny chleba (nejlépe spojem, který vznikne rolováním placky, nahoru - jinak se dole přichytí a při vyndavání se chleba rozrolovává). Necháme v klidu kynout a upéct tak jak je to v programu.


Program světlý chléb - střední velikost - střední kůrka

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,332x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.50 (počet: 2) 9.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Plněný sýrový chléb


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist