Krkonošská kaše

Suroviny

600 g brambor
100 g krupek
1 střední cibule
40 g másla
1-2 stroužky česneku
100-200 ml mléka majoránka
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Krupky přebereme, spaříme (přelijeme horkou vodou), propláchneme vlažnou vodou a v osolené vodě uvaříme. Oloupané brambory uvaříme zvlášť. Měkké brambory zcedíme, zalijeme horkým mlékem a vymícháme v hladkou kaši. Do ní vmícháme uvařené krupky, okořeníme prolisovaným česnekem, majoránkou a dobře promícháme. Na talířích mastíme zpěněnou cibulí. Podáváme se salátem
z kysaného zelí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,006x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Krkonošská kaše


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist