Prdelačka

Suroviny

1 jelítko
3 brambory
4 stroužky česneku
pepř
sůl
majoránka
1 l vývaru

recept nemá fotografii

Postup

Očistíme si brambory a česnek. Připravíme si vývar, dáme do něj vařit na kostky nakrájené brambory. Z jelítka odstraníme obal, rozkrájíme jej na kousky, přilijeme část vývaru a rozmačkáme ho vidličkou na kaši. Tu vlijeme do vývaru s bramborami. Podle potřeby přisolíme, přidáme prolisovaný česnek a majoránku. Povaříme asi 10 až 15 minut a podáváme. Můžeme posypat zelenou natí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,815x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 2) 8.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Prdelačka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist