Mrkvové zelí

Suroviny

500 g mrkve
ocet
hladká mouka
tuk na jíšku
pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Mrkev dáme vařit vcelku. Když je uvařená, tak se oloupe a nastrouhá na hrubém struhadle. Dá se do kastrůlku, podlije se trochou vody, zasmaží se jíškou a ještě chvilku povaří, osolí, opepří a přidá se ocet podle chuti.
Podává se k dušenému vepřovému na kmíně nebo na pepři s brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,831x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Mrkvové zelí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist