Mrkvové zelí
Suroviny
500 g mrkve
ocet
hladká mouka
tuk na jíšku
pepř
sůl
Postup
Mrkev dáme vařit vcelku. Když je uvařená, tak se oloupe a nastrouhá na hrubém struhadle. Dá se do kastrůlku, podlije se trochou vody, zasmaží se jíškou a ještě chvilku povaří, osolí, opepří a přidá se ocet podle chuti.
Podává se k dušenému vepřovému na kmíně nebo na pepři s brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,831x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Mrkvové zelí
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!