Mrkvové zelí

Suroviny

500 g mrkve
ocet
hladká mouka
tuk na jíšku
pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Mrkev dáme vařit vcelku. Když je uvařená, tak se oloupe a nastrouhá na hrubém struhadle. Dá se do kastrůlku, podlije se trochou vody, zasmaží se jíškou a ještě chvilku povaří, osolí, opepří a přidá se ocet podle chuti.
Podává se k dušenému vepřovému na kmíně nebo na pepři s brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,539x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Mrkvové zelí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist