Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

Suroviny

1 sklenice kysaného zelí
1 velká mrkev
1 velká petržel kousek celeru, 750g až 1000g vepřového bůčku od pupku nebo plecka 1 malý kečup
sůl
celý pepř
nové koření, bobkový list zakysaná smetana

recept nemá fotografii

Postup

Zelí propláchneme a pokrájíme na menší kousky a dáme do hrnce s vodou. Maso nakrájíme na malé kostky a zrovna tak i zeleninu. Přidáme koření a zalijeme kečupem a necháme vařit do měkka. Když je maso i zelenina měkká, osolíme. Na talíř dáme porci boršče a přidáme lžičku smetany. Toto množství je asi na 5 litrů polévky.
Už se nazahušťuje, je dost masa a zeleniny.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,437x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jednoduchý boršč z Podkrkonoší


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist