Ďábelské tresčí závitky
Suroviny
600 g masa z tresky
1 lžíce hořčice
mletý pepř
zelená petrželka
sardelová pasta
2 citrony
hladká mouka
vejce
olej
Postup
Omyté maso z tresky nakrájíme na plátky. Každý plátek dobře osušíme v papírovém ubrousku. V širším hrnečku smícháme hořčici, pepř, nasekanou zelenou petrželku, sardelovou pastu (asi 5 cm), 3 lžíce citronové šťávy a jednu lžičku oleje. V této marinádě smočíme plátek masa, necháme okapat, položíme ho kůží na dno ploché misky, svineme do roličky a sepneme párátkem. Každý závitek obalíme dvakrát v hladké mouce, poté v rozšlehaném vajíčku a osmažíme po všech stranách v oleji. Před podáváním vyjmeme ze závitků párátka a ozdobíme je plátkem citronu a zelenou petrželkou. Jako přílohu můžeme použít vařené brambory, bramborovou kaši či bagetu.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,580x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Ďábelské tresčí závitky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

