Ďábelské tresčí závitky

Suroviny

600 g masa z tresky
1 lžíce hořčice
mletý pepř
zelená petrželka
sardelová pasta
2 citrony
hladká mouka
vejce
olej

recept nemá fotografii

Postup

Omyté maso z tresky nakrájíme na plátky. Každý plátek dobře osušíme v papírovém ubrousku. V širším hrnečku smícháme hořčici, pepř, nasekanou zelenou petrželku, sardelovou pastu (asi 5 cm), 3 lžíce citronové šťávy a jednu lžičku oleje. V této marinádě smočíme plátek masa, necháme okapat, položíme ho kůží na dno ploché misky, svineme do roličky a sepneme párátkem. Každý závitek obalíme dvakrát v hladké mouce, poté v rozšlehaném vajíčku a osmažíme po všech stranách v oleji. Před podáváním vyjmeme ze závitků párátka a ozdobíme je plátkem citronu a zelenou petrželkou. Jako přílohu můžeme použít vařené brambory, bramborovou kaši či bagetu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,266x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ďábelské tresčí závitky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist