Jednoduchá bublanina

Suroviny

300 g polohrubé mouky
½ prášku do pečiva
300 g cukru krupice
8 lžic studené vody
8 lžic oleje
4 vejce
asi 500 g ovoce (i zmraženého)

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve ušleháme cukr, vodu, olej a žloutky. Přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků. Směs nalijeme na menší plech nebo do pekáče, který jsme předtím vytřeli tukem a vysypali hrubou moukou. Povrch poklademe ovocem a pečeme v troubě vyhřáté asi na 180 stupňů C.
Poznámky:
Vhodné je samozřejmě drobnější ovoce – borůvky, třešně, višně nebo můj oblíbený rybíz, kterého mám stále plno v mrazáku. Bublanina je „tak akorát“. Pokud zůstane do druhého dne, neprovlhne ani nevyschne, tak jako se to někdy stává u jiných bublanin.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,877x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jednoduchá bublanina


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist