Selský talíř

Suroviny

500g velmi libového bůčku od pupku
500g uzené krkovičky rozdělené asi na 4 plátky
1 kuře
cibule
česnek
sůl
kmín

recept nemá fotografii

Postup

Do pekáče dáme bůček, uzenou krkovičku a kuře rozdělené na díly. Maso Osolíme, okmínujeme podlijeme vodou a dáme péct jako klasickou vepřovou. Po chvilce přidáme cibuli a česnek. Pečeme do měkka. Po upečení můžeme do výpeku zamíchat trochu hladké mouky, podlit vodou a nechat provařit.
Jako příloha klasika-knedlík a zelí.
Tento talíř je výborný, je lepší ho připravovat pro více osob.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,244x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10.00 (počet: 1) 10.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Selský talíř


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist