Ďábelská křidélka

Suroviny

6 ks kuřecích křidélek
6 lžic kečupu
3 lžíce hořčice
½ lžičky mletého zázvoru
½ lžičky chilli koření
2 lžičky grilovacího koření
3 lžíce oleje
3 lžíce sojové omáčky
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Všechny přísady důkladně rozmixujeme nebo ušleháme až vznikne hustá pasta. Připravíme si hlubší zapékací misku, vložíme do ní omytá a osušená kuřecí křidélka, zalijeme pastou a případně promícháme, aby křidélka byla ponořena. Povrch misky utěsníme potravinářskou fólií a misku uložíme do chladničky na 24 hodin. Druhý den pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů C. A zatímco se peče, připravíme si čerstvý zeleninový salát, třeba hlávkový. Hotové křidélka jsou krásně červená, pikantní, ostrá. Takže nepohrdneme sklenicí dobrého piva na závěr.
Poznámka:
Můžete také použít kuřecí paličky či kuřecí stejky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,474x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ďábelská křidélka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist