Vepřové maso s mladou cibulkou

Suroviny

600 g vepřového masa (kýta, krkovička)
2-3 svazky mladé cibule
1 lžíce Solamylu
sůl
zázvor
mletý pepř
2 lžíce sojové omáčky
5 stroužků česneku
olej

recept nemá fotografii

Postup

Maso pokrájíme na tenké a malé plátky, posypeme ho zázvorem, solí, mletým pepřem, Solamylem, přilijeme 1 lžíci sojové omáčky a vše důkladně promícháme. Můžeme nechat chvíli odležet v chladnu. Mezitím si očistíme česnek a cibuli. Česnek nakrájíme na plátky, mladou cibulku i s natí nakrájíme na kousky asi 2 cm dlouhé. Na pánvi rozpálíme asi 2 lžíce oleje a cibuli a česnek na něm orestujeme do poloměkka. Poté orestovanou cibuli a česnek odložíme stranou a na stejné pánvi, na kterou přidáme znovu trochu oleje, osmažíme rychle kousky masa (trvá to asi 2 až 3 minuty). Poté přidáme nakrájenou cibuli a česnek, přilijeme lžíci sojové omáčky, promícháme a společně ještě malou chvilku osmahneme. Podáváme s rýží.
Poznámka:
Rychlé, nenáročné, lze použít nejen vepřovou kýtu, ale třeba i krkovičku, která obsahuje více tuku.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,512x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové maso s mladou cibulkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist