Moravské kedlubnové zelí

Suroviny

4 velké kedlubny
sůl
kmín
2 větší cibule
tuk a hladká mouka na jíšku

recept nemá fotografii

Postup

Kedlubny oloupeme a postrouháme na hrubo. Dáme do hrnce, zalijeme vodou a necháme vařit. Pozor, za chvilku jsou měkké. Na tuk dáme osmažit do růžova nakrájenou cibulku a pak zamícháme hladkou mouku a tím uděláme cibulovou jíšku. Z uvařených kedluben slijeme vodu, ale tak, aby v nich trochu vody zůstala. Trochu slité vody si ponecháme stranou, kdyby jsme udělali zelí husté a bylo potřeba ho naředit. Jíšku zamícháme do zelí, necháme chviku povařit, odstavíme a podle potřeby dochutíme. Kdo chce může dochutit cukrem a octem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,641x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Moravské kedlubnové zelí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist