Kuřecí prsíčka na grilu

Suroviny

800 g kuřecích prsíček
100 ml olivového oleje
200 g čerstvých žampionů (menší hlavičky)
drcený kmín
šalvěj
sůl
200 g rajčat

recept nemá fotografii

Postup

Kuřecí prsíčka opláchneme, osušíme a přes potravinářskou fólii jemně naklepeme. Osolíme je, posypeme rozdrceným kmínem a šalvějí. Můžeme také použít čerstvé lístky šalvěje, pokud je máme k dispozici. Maso naskládáme do misky a pokapeme olivovým olejem. Uložíme na několik hodin (nebo přes noc) do chladna a necháme marinovat. Před grilováním si připravíme ještě žampiony – klobouky lehce otřeme vlhkým hadříkem nebo ubrouskem, nohy odřízneme a využijeme třeba do polévky.
Rozpálíme gril, plátky masa spolu s hlavičkami žampionů nakládáme na olejem vytřený grilovací plech a zvolna grilujeme. Podáváme s plátky rajčat a s vařenými brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,037x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuřecí prsíčka na grilu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist