Kuřecí prsíčka na grilu

Suroviny

800 g kuřecích prsíček
100 ml olivového oleje
200 g čerstvých žampionů (menší hlavičky)
drcený kmín
šalvěj
sůl
200 g rajčat

recept nemá fotografii

Postup

Kuřecí prsíčka opláchneme, osušíme a přes potravinářskou fólii jemně naklepeme. Osolíme je, posypeme rozdrceným kmínem a šalvějí. Můžeme také použít čerstvé lístky šalvěje, pokud je máme k dispozici. Maso naskládáme do misky a pokapeme olivovým olejem. Uložíme na několik hodin (nebo přes noc) do chladna a necháme marinovat. Před grilováním si připravíme ještě žampiony – klobouky lehce otřeme vlhkým hadříkem nebo ubrouskem, nohy odřízneme a využijeme třeba do polévky.
Rozpálíme gril, plátky masa spolu s hlavičkami žampionů nakládáme na olejem vytřený grilovací plech a zvolna grilujeme. Podáváme s plátky rajčat a s vařenými brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,810x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuřecí prsíčka na grilu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist