Vepřový guláš s fazolemi a houbami

Suroviny

750 g vepřové plece
1 – 2 velké cibule
4 stroužky česneku
sádlo nebo olej
300 g tvrdých hub (nebo žampionů)
drcený kmín
mletá paprika
1 plechovka červených fazolí
sůl
1 bujónová kostka
mletý černý pepř
granulovaná jíška nebo nastrouhaný chléb na zahuštění

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme a osmahneme na sádle nebo oleji. Přidáme osolené maso, drcený kmín, mletou papriku a pepř, promícháme a znovu vše osmahneme. Zalijeme vývarem z bujónové kostky, přikryjeme pokličkou a zvolna dusíme. Zatím si očistíme houby (tvrdší druhy), hrubě je nakrájíme a když je maso poloměkké, přidáme je k němu a dusíme společně. Fazole z konzervy přidáme do guláše až na závěr. Podle potřeby dochutíme a současně guláš trochu zahustíme – buď jemně nastrouhaným chlebem nebo granulovanou jíškou. Podáváme s čerstvým chlebem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,575x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřový guláš s fazolemi a houbami


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist