Hodolanská omáčka s klobásou

Suroviny

4 velké brambory
2 nožky klobásy
1 kostka masoxu
majoránka
nové koření, bobkový list
jíška Knorr světlá

5 lžic šlehačky
citrónová šťáva
1 lžíce másla
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Brambory nakrájíme na kostičky a dáme vařit do 1 l vody, přidáme masox, majoránku, bobkový list, nové koření a vaříme do změknutí brambor.
Potom odstraníme bokový list a nové koření, přidáme na kolečka nakrájené klobásy, necháme přejít varem a zahustíme jíškou Knorr- světlou. Přidáme 5 lžic šlehačky, lžíci másla a dochutíme citrónovou šťávou a solí.
Podáváme s chlebem nebo s pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,811x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hodolanská omáčka s klobásou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist